Ons assortiment

Onze vloeren

PVC, laminaat, houten vloeren, marmoleum of vinyl/tapijt: voor elke ruimte hebben wij wel een passende vloer. Of het nu om de woonkamer met vloerverwarming of de zolder gaat. We weten alles van vloeren, zodat we je goed kunnen helpen bij de juiste keuze. Een vloer kiezen is dan ook enige wat je zelf hoeft te doen, het inmeten en leggen doen wij.

PVC

PVC-vloeren, gemaakt van kunststof, hebben dezelfde uitstraling als houten vloeren of natuurstenen vloeren

Laminaat

We hebben een breed scala aan kwaliteitslaminaat. Ook voor een zachtere prijs kun je bij ons slagen voor goed laminaat.

Houten vloeren

Geen vloer dat een meer natuurlijke uitstraling heeft dan een houten vloer. Wist je dat geen één plank hetzelfde is?

Tapijt

Tapijt betekent altijd een zachte en warme vloer onder je voeten. Bij ons kun je tapijtstalen van verschillende uitvoeringen bekijken!

Vinyl

Vinyl dat wel tegen een stootje kan, dat hebben we in allerlei uitvoeringen. Ook projectmatig en voor trappen.

Deurmatten

Met een deurmat op maat houd je niet alleen je vloer in huis schoner, het maakt je hal of gang ook helemaal af. Het vangt inloopvuil en vocht op.

Marmoleum

Als iets duurzaam is, dan is het wel Marmoleum, de linoleumvloeren van Forbo. Het is gemaakt van alleen maar natuurlijke materialen.

Rubber

Rubberen vloerbedekking op de vloer of trap, wij plaatsen het vaak in openbare gebouwen. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar.

Onze binnenzonwering

De keuze voor binnenzonwering maak je niet even. Worden het rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, plisségordijnen of misschien toch shutters? Licht doorlatend, verduisterend of juist allebei?

Binnenzonwering

De keuze voor binnenzonwering maak je niet even. Worden het rolgordijnen, houten of aluminium jaloezieën, plisségordijnen of misschien toch shutters?

Gordijnen

Onze gordijnen variëren van inbetweens tot of overgordijnen. In allerlei kleuren, stoffen en patronen.

Ons behang & verf

Met behang kun je je huis of kantoor elke gewenste stijl geven. Bij ons vind je de nieuwste behangtrends en verder hebben we voor elke smaak passend behang. We bieden behang in alle kleuren en de meest uiteenlopende patronen. Wij hebben ook overschilderbaar behang van zowel vlies als glasvezel.

Behang

Met behang kun je je huis of kantoor elke gewenste stijl geven. Bij ons vind je de nieuwste behangtrends en verder hebben we voor elke smaak passend behang.

Verf

We verkopen Stucco d’Or, deze verf is in alle gewenste kleuren te mengen.

Onze buitenzonwering

Langer genieten op je terras of voorkomen dat de zon hinderlijk naar binnen schijnt. Met buitenzonwering kun je kiezen uit uitvalschermen, markiezen, terrasschermen, rolluiken of screens.

Buitenzonwering

Langer genieten op je terras of voorkomen dat de zon hinderlijk naar binnen schijnt.

Horren

Op mooie dagen wil je graag je huis luchten, maar zodra je een raam of deur open zet, heb je geheid insecten binnen.