Gordijnen

Over onze gordijnen

Onze gordijnen variëren van inbetweens tot overgordijnen. In allerlei kleuren, stoffen en patronen. Ook voor vouwgordijnen kun je bij ons terecht. Hiervoor kun je zelf een stof kiezen.

De aankleding van je huis

In de winkel kun je een gevarieerde collectie gordijnstalen van hoogwaardige stoffen bekijken. Of even mee naar huis nemen, zodat je ziet wat het beste past in je interieur. Onze op maat gemaakte gordijnen kleden jouw huis letterlijk aan. Wij kunnen alle soorten ramen passend decoreren. We informeren je graag over de mogelijkheden.

  Gordijnen - De Woonunit
  Gordijnen - De Woonunit
  Gordijnen - De Woonunit

  Gordijnrails en roedesystemen

  Daarnaast hebben we hoogwaardige gordijnrails en roedesystemen van Busche en Vadain. Zowel de rails als roedes komen met wand- of plafondsteunen. De gordijnrails kunnen we laten buigen voor perfect afsluitende gordijnen.

  Onze merken gordijnen

  Onze merken gordijnen: Vadain, Vadain Else en Eijffinger

   Hoe gaan wij te werk?

   1.

   In de winkel bespreken wij de woonwensen en adviseren wij je. Indien gewenst, maken wij een vrijblijvende inmeetafspraak voor een offerte op maat.

   2.

   Je krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd van ons. Wanneer je akkoord gaat met de offerte, maken wij in samenspraak een afspraak om de gordijnen op te hangen.

   3.

   Onze stoffeerders komen op de afgesproken datum en tijd langs om de gordijnen op te hangen.

   Heb je een vraag?

   Stel ‘m gerust! Samen maken we er een droomhuis van!